Menu
Warenkorb

Ausdauer

Ausdauer

TORQ Energy Drink
Verkauf Neue
TORQ Energy Drink je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne raziskave potrjujejo, da se mešanic..
from 14.24 € from 21.90 €
Ex Tax:from 13.00 €
Der niedrigste Preis in den letzten 30 Tagen: von 14.24 €
TORQ Energy Drink with Caffeine
Neue
TORQ Energy Drink with Caffeine je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov, dodatek kofeina in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne razi..
from 23.90 €
Ex Tax:from 21.83 €
Der niedrigste Preis in den letzten 30 Tagen: von 23.90 €
TORQ Energy Gel
Neue
TORQ Energy Gel so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1, obenem pa e..
from 2.50 €
Ex Tax:from 2.28 €
Der niedrigste Preis in den letzten 30 Tagen: von 2.50 €
TORQ Energy Gel with Guarana
Neue
TORQ Energy Gel with Guarana so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1..
from 2.75 €
Ex Tax:from 2.51 €
Der niedrigste Preis in den letzten 30 Tagen: von 2.75 €
text_pagination