Menu
Košarica

Izdržljivost

Izdržljivost

TORQ Energy Drink
Akcija Novo
TORQ Energy Drink je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne raziskave potrjujejo, da se mešanic..
from 14.24 € from 21.90 €
Ex Tax:from 13.00 €
Najniža cijena zadnjih 30 dana: od 14.24 €
TORQ Energy Drink with Caffeine
Novo
TORQ Energy Drink with Caffeine je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov, dodatek kofeina in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne razi..
from 23.90 €
Ex Tax:from 21.83 €
Najniža cijena zadnjih 30 dana: od 2.59 €
TORQ Energy Gel
Novo
TORQ Energy Gel so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1, obenem pa e..
from 2.50 €
Ex Tax:from 2.28 €
Najniža cijena zadnjih 30 dana: od 2.50 €
TORQ Energy Gel with Guarana
Novo
TORQ Energy Gel with Guarana so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1..
from 2.75 €
Ex Tax:from 2.51 €
Najniža cijena zadnjih 30 dana: od 2.75 €
text_pagination