Menu
Košarica

Blog - kolesarstvo, triatlon, fitnes, maraton RSS Feed

16 maj Prehranska strategija za Ironman - Carb loading
0 270
POLNJENJE Z OGLJIKOVIMI HIDRATI (V DNEH PRED IRONMANOM)Polnjenje z ogljikovimi hidrati je strategija, ki jo vzdržljivostni športniki uporabljajo že od sedemdesetih let prejšnjega stoletja za povečanje zalog glikogena v dneh pred tekmovanjem. Čeprav s..
14 maj Prehranska strategija za Ironman - med dirko
0 372
MED TEKMOVANJEM: KOLIKO OGLJIKOVIH HIDRATOV?Uživanje dodatnih ogljikovih hidratov med vašim Ironmanom ima številne pozitivne učinke na zmogljivost. Med tekmo ni potrebe po drugih makrohranilih (beljakovine, maščobe), saj so prisotni le ogljikovi hidr..
12 maj Prehranska strategija za Ironman - osnove
0 263
Med triatlonci velja pregovor: »Prehrana je četrta disciplina.« Ko tekmujete v vzdržljivostnih disciplinah, ki lahko trajajo od 8 do 18 ur, potrebujete prehransko strategijo, ki vas bo pripeljala do cilja. Ko se pogovarjate z drugimi triatlonci o ..
10 maj Maraton: prehranska strategija na enem mestu
0 256
TEDNI PRED MARATONOMMed vadbo začnite uživati ​​ogljikove hidrate. Vnašajte količine, ki jih želite uporabiti na tekmi (30 do 60 gramov na uro). Preizkusite različne vire ogljikovih hidratov (geli, pijače, chew, ploščice) in se odločite za najprimern..
07 maj Prehranska strategija med maratonom
0 310
MED TEKMO: KOLIKO OGLJIKOVIH HIDRATOV POTREBUJEMO?Uživanje dodatnih ogljikovih hidratov med maratonom ima številne pozitivne učinke, ki skupaj privedejo do boljše učinkovitosti in hitrejšega časa. Med tekmo ni potrebe po drugih makrohranilih (beljako..
05 maj Prehranska strategija pred maratonom
0 300
ZAJTRK NA DAN TEKMEZajtrk je pogosto opisan kot najpomembnejši obrok dneva – kar zagotovo drži na dan maratona. Odvisno od tega kdaj se začne maraton, je pomembno najti pravo ravnovesje med zadostno količino spanja in časom za bujenje, da bo na voljo..
Prikazujem 1 do 6 od 13 (3 strani)