Menu
Košarica

Blog RSS Feed

16 nov. Zwift: prehrana pri indoor kolesarjenju
0 42
Indoor kolesarjenje je v zadnjih letih pridobilo izjemen pomen za trenažni proces in postaja vse bolj priljubljeno med kolesarji, tako profesionalnimi kot amaterskimi. Različne aplikacije vam omogočaj..
05 nov. Revolucija v svetu profesionalnega kolesarstva
0 57
Kako je mogoče, da lahko profesionalni kolesarji dosegajo takšne rezultate v zadnjem letu ali dveh? Preboji v znanosti o prehrani so kolesarjem omogočili, da zaužijejo več ogljikovih hidratov na uro k..
02 nov. Kako lahko izboljšate rezultate pri teku na smučeh?
0 89
Za vas smo zbrali nekaj nasvetov, da boste imeli pregled nad tem, kaj lahko zaužijete in kdaj, da boste imeli dovolj energije na dirki. Pravilna prehranska strategija prispeva k izboljšanju zmogljivos..
10 okt. TORQ-ova matrika ogljikovih hidratov
0 321
Zakaj je TORQ-ova matrika ogljikovih hidratov (2:1 ​​glukoze:fruktoza) bolj učinkovita od uporabe le enega vira ogljikovih hidratov (običajno glukoze ali maltodekstrina)?Ogljikovi hidrati so ključni v..
09 okt. TORQ Fuelling System
0 241
TORQ Fuelling System, oziroma sistem za dovajanje goriva (ogljikovih hidratov), je prilagojen za vse vzdržljivostne športnike, ne glede na to ali se ukvarjate s kolesarstvom, triatlonom, tekom, itd.. ..
09 okt. Zakaj so pomembni ogljikovi hidrati?
0 189
Preden se posvetimo predstavitvi TORQ Fuelling System-a, je pomembno, da vam razložimo zakaj je sploh pomembno pravilno dovajanje goriva (ogljikovih hidratov) med treningom in tekmo.Potrebno je razume..
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)