Menu
Košarica

O nas - TORQ Slovenija

Filozofija podjetja

TORQ je blagovna znamka specializirana za vzdržljivostne športnike. Korenine podjetja TORQ so zasidrane v fitnes svetovanju, treningu zmogljivosti in vzdržljivostnem športu. V začetku smo pri TORQ razvili linijo "Performance Nutrition", ki je vsebovala izdelke, kateri so podpirali potrebe športnikov, s katerimi smo sodelovali. Želeli smo jim zagotoviti prehranska dopolnila najvišjega standarda. 

Pri TORQ-u smo usmerjeni v raziskave, ki so za nas ključnega pomena, saj podpirajo našo filozofijo. Raziskav ne financiramo, ampak jih skrbno pregledujemo, iz njih črpamo znanje in se učimo. Raziskave uporabljamo pri oblikovanju naših izdelkov. Za dosego svojih ciljev uporabljamo najčistejše naravne sestavine. Kjer je mogoče, so naši izdelki certificirani kot ekološki s strani Soil Association ali nosijo oznako Fairtrade, kar kmetom v državah v razvoju zagotavlja pošteno ceno za njihove pridelke.

V izdelkih ne uporabljamo kemičnih sladil, barvil ali umetnih arom, vendar se trudimo zagotoviti najboljše naravne okuse. Pri oblikovanju izdelkov (sestavi, uporabnosti, okusu in kakovosti) ne sprejemamo nobenih kompromisov in vedno stremimo k popolnosti.

TORQ skrbi za številne ekipe, športnike in ambasadorje, ki resnično obožujejo naše izdelke. Z veseljem jih podpiramo pri doseganju njihovih ciljev.

Skrb za kakovost

TORQ ima zelo strogo antidopinško držo in jamčimo za čistost naših izdelkov. Naše poslanstvo je, da v izdelke vnašamo le najbolj kakovostne naravne sestavine, ne da bi se zatekli k uporabi umetnih/kemičnih dodatkov, vključno s sladili in barvili. Naše izdelke prav tako redno testiramo na odsotnost prepovedanih substanc.

Testiranje na prepovedane snovi poteka v laboratoriju, ki ga je akreditirala WADA. Izdelki TORQ so naključno testirani v skladu s standardom ISO17025 s strani neodvisnega laboratorija. Preizkušamo vse naše linije izdelkov in vedno vam bomo ponudili le preizkušene izdelke. 

Vse naše ploščice TORQ vsebujejo zelo visok odstotek "Fair Trade" sadja. Ploščice imajo prav tako certifikat ekološke pridelave s strani Soil Association (Energy Bar, Energy Chew, Explore Flapjack in Organic Energy Drink). Ta garancija čistosti podpira vaše zdravje zaradi izogibanja umetnim dodatkom in kemičnim pesticidom. Okusi ekoloških živil so boljši in so bogatejši z bistvenimi mikrohranili. Pogosto se spregleda, koliko je ekološko kmetovanje bolj prijazno do okolja. Prav tako se izogibamo vsem umetnih dodatkom, ki bi lahko negativno vplivali na zmogljivost športnikov in jim povzročili prebavne težave med aktivnostjo.

Večina izdelkov TORQ je primernih tako za vegane in vegetarijance. Edina izjema je običajen TORQ Recovery Drink, ki vsebuje sirotkine beljakovine.